Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Webbutveckling

Webbutveckling

Med dagens teknik kan du få nästan vad du vill på din webbplats och i din mobila app. Svaret på frågan vad som är rätt teknik är – bygg sådant som håller för fortsatt utveckling.

Digital utveckling eller webbutveckling är ett brett område som i praktiken rymmer många olika delar. När ett webbprojekt går från digital strategi till det konkreta – ”att göra en hemsida” eller ”att göra en app” – rör man sig över konceptutveckling och användartester, webbdesign, kodning av HTML, CSS och JavaScript, programmering, backend-utveckling, lasttester med mer. I ett mindre projekt är inte alla delar lika omfattande, men i någon mån är processen densamma oavsett storlek på leveransen.

Idag kan du få nästan allt du kan drömma om på en webbplats eller i en app. ”Kan man?” är inte längre den avgörande frågan, utan att prioritera bland alla möjligheter – och att välja rätt teknik. Hur ska du veta vad som är rätt teknik för dig? Grundläggande för en lyckad investering är att välja en hållbar teknisk lösning. Se till att det du gör går att fortsätta utveckla.

Vi utvecklar webbplatser med de flesta tekniker, plattformar och ramverk. Och vi har stor erfarenhet av olika integrationer mellan system.

Webbutveckling som är oberoende av plattform och programmeringsspråk

Valet av teknik är inte avgörande – det beror på behov, budget och andra omständigheter. Till skillnad från många andra leverantörer är Portabla Media inte beroende av att föreslå en specifik lösning eller ett särskilt publiceringsverktyg.

Webbutveckling är en stor och snårig skog. Vad som är bästa lösningen i ett projekt kan vara direkt fel i ett annat. Hör av dig så diskuterar vi hur ditt behov ser ut.

Foto: Andrew NeelUnsplash