Mycket snack och lite verkstad? I Almedalen råder ingen brist på idéer, men det är sällan som de bästa idéerna ser dagens ljus. Därför lanserar Kollegorna och Portabla Media Snackverkstan. Vi bidrar med digital kompetens för att sjösätta bra idéer.

Under årets ”politikervecka” i Almedalen genomförs omkring 3500 seminarier. Långt fler människor är i Visby för att prata, lyssna och diskutera – och viljan att förändra och förbättra samhället är stor. Men många idéer ser aldrig dagens ljus, inte minst därför att resurser och pigga idéer inte alltid matchas.

SnackverkstanDärför lanserar Kollegorna och Portabla Media Snackverkstan. Med Snackverkstan ger vi individer, organisationer och företag möjligheten att presentera en unik idé som kan göra världen bättre – i stort eller smått. Tillsammans väljer vi ut ett förslag som vi redan på torsdagen sätter igång att utföra. Tanken är att något ska kunna lanseras redan följande tisdag.

Läs mer på snackverkstan.se – där du också kan lämna din idé senast onsdag kväll den 5 juli 2017.

Kollegorna och Portabla Media är digitala byråer som delar kontor i Stockholm och som samarbetat under flera år. Med Snackverkstan vill vi bidra med digital strategi, design och kod för att göra bra idéer möjliga; bra idéer som sedan kan delas med flera. Resultatet ska delas som öppen källkod och öppna licenser.

 

Foto: Eva Helmersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 8 =

Uppåt