För fjärde året i rad är vi sponsorer för Hayley Lauder, som spelar i Glasgow City FC och det skotska landslaget i fotboll. Det är en ära att bidra till hennes framgång.

Den skotska offensiva mittfältaren Hayley Lauder, född 1990, har spelat för klubbar i Cypern, Finland och Sverige innan hon gick över till Glasgow City FC 2014. Hayley har också representerat Skottland på alla nivåer, inklusive U-19-mästerskapet i Frankrike i juni 2008. Hon gjorde sin debut för A-laget 2010 mot Italien. Hayley Lauder satte sitt första mål i seniorlandslaget samma år i en 2-1-seger mot Sydafrika.

Hayley har utvecklat sitt spel genom åren och är en allt viktigare kugge i Glasgow Citys maskineri. Under lång tid har hon prenumererat på en plats i det skotska landslaget.

Man kan fråga sig varför en digital byrå i Sverige sponsrar en spelare i den skotska ligan. Anledningen är mycket enkel.

  1. Vi får möjlighet att stödja en idrottare som spelar på landslagsnivå och som regelbundet deltar i UEFA Women’s Champions League
  2. Hayley Lauder har alltid haft en framträdande roll i de lag som hon har representerat och hon skapar uppmärksamhet (och hon har spelat för två klubbar i Damallsvenskan, så kopplingen till Sverige finns ju där)
  3. Glasgow City FC är en klubb som inte står i någon annans skugga, utan de har själva skapat sin framgång. Deras motto är ”Du kan inte vara något som du inte kan se”

Den första etappen i årets Champions League-kval har just lottats och Glasgow City FC öppnar med att möta belgiska Anderlecht den 7 augusti 2018.

Vi önskar Hayley Lauder och hennes lag en hjärtlig lycka till!

Länkar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Uppåt