Är du intresserad av digitalisering och vill hänga med på vad som händer i Almedalen? Det kan vara svårt att sålla fram russinen ur kakan, eftersom utbudet är enormt. Därför finns guiden Almedalen Digital.

Den första veckan i juli är det dags för Almedalen, en ganska avslappnad mötesplats för samtal om snart sagt alla politikområden. 2018 är det dessutom 50 år sedan ”politikerveckan” såg sitt första ljus.

Digitalisering i Almedalen

Även om Almedalsveckan sällan är först med det senaste, så är det en väldigt tydlig barometer för olika trender i samhället. De senaste 2-3 åren har digitalisering klivit fram som ett centralt ämne och det är lätt att känna sig överväldigad när man ser alla programpunkter som helt eller delvis handlar om digitalisering.

Därför har undertecknad tillsammans med Per SandströmKollegorna skapat guiden Almedalen Digital. Det är en enkel webbplats där vi plockat russinen ur kakan – om man med kakan menar Almedalens officiella program och programpunkter i kategorin digitalisering.

Guiden hittar du alltså på Almedalen Digital.

Vi lägger till programpunkter och uppdateringar under veckan. Och du är varmt välkommen att ge oss dina bästa tips (och naturligtvis tycka till om guiden).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =

Uppåt