Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hayley Lauder är tillbaka i skotska landslaget och Portabla Media fortsätter vårt stöd

Sedan 2015 har Portabla Media varit sponsor för Hayley Lauder i Glasgow City och skotska landslaget. Efter en tid utanför det internationella rampljuset är nu Hayley åter i landslagstruppen.

Envishet och hårt arbete lönar sig. Fotbollsspelaren Hayley Lauder har sedan december 2014 tillhört den skotska toppklubben Glasgow City och under sin karriär många gånger varit ett stående inslag i landslagstruppen.

Konkurrensen inom damfotbollen ökar starkt och hastigt. Toppklubbarna på herrsidan har skaffat damsektioner, satsat på spelare och förutsättningar och Glasgow City är långt ifrån ohotade när de spelar i hemmaligan. Klubbar som för bara ett decennium sedan bjöd in tjejer och kvinnor till spontanfotboll spelar idag i högsta ligan. Även i landslaget är konkurrensen stenhård.

Hayley Lauder, som Portabla Media, är sponsor för sedan 2015, har både hamnat utanför landslaget och ibland inte ens varit självskriven startspelare i klubblaget. Utan att klaga har hon bitit ihop och fortsatt att göra sitt bästa. Det har resulterat i en särställning i klubblaget och en roll som lagkapten.

Och ikväll finns Hayley Lauder åter med i skotska landslagets trupp, när man möter Belgien borta i UEFA Women’s Nations League.

Väl kämpat, Hayley, och lycka till!

Portabla Media stöttar damfotbollen och är sponsor för Hayley Lauder även säsongen 2023/2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =