Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tredje raka säsongen som sponsor för Hayley Lauder i Glasgow City

För tredje säsongen i rad är Portabla Media sponsor för fotbollsspelaren Hayley Lauder i Glasgow City.

Det överlägset mest framgångsrika laget i Scottish Women’s Premier League är Glasgow City FC. Klubben har vunnit högsta ligan de senaste tio säsongerna. Och säsongen 2014-2015 nådde man kvartsfinal i Champions League.

Under tre år har nu Portabla Media varit sponsor för Hayley Lauder, som spelar för både Glasgow City och skotska landslaget. Hon har dessutom spelat flera säsonger i Damallsvenskan.

– Vi är mycket stolta över att spela en liten roll i Hayleys framgångar, säger Magnus Nilsson på Portabla Media. Jag menar, hur många kan skryta med att de är sponsor för en spelare som regelbundet deltar i Champions League?

Även om Glasgow City vann ligan förra året, så bröts klubbens totala dominans i Skottland av Hibernian Ladies FC, som lyckades vinna båda de skotska cuperna.

Hayley Lauder är en erfaren spelare som kan spela en avgörande roll på snart sagt vilken position som helst. Det är dock som anfallare och offensiv mittfältare som hon har gjort sig känd.

Se till att följa Hayley Lauder och Glasgow City under den säsong som just har satt igång. Du hittar Hayley Lauder på Twitter och Glasgow City finns på Facebook.

Läs mer

 

Foto: Glasgow City firar ligasegern i Scottish Women’s Premier League 2016. Hayley Lauder syns i övre raden, andra från vänster. Bilden används med tillstånd från Glasgow City FC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − tolv =