Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sponsor till förmån för Glasgow City-stjärnan Hayley Lauder

Senast uppdaterat den 22 december 2015

Portabla Media är stolta över att sponsra skotska landslagets och Glasgow Citys anfallare Hayley Lauder. Och just idag håller vi tummarna extra mycket, då Hayleys lag ställs mot Chelsea i UEFA Women’s Champions League.

Portabla Media är spelarsponsor för Hayley Lauder, som både spelar för toppklubben Glasgow City och Skottlands landslag. Glasgow City dominerar den skotska högstaligan och har deltagit flera gånger i UEFA Women’s Champions League.

Portabla Media är en strategisk digitalbyrå i Stockholm och vi arbetar med kunder inom näringsliv, offentlig sektor och ideella organisationer. Företaget grundades 1992 och arbetar för närvarande med uppdrag i Sverige och USA. Men kopplingen till Glasgow är kanske inte glasklar?

– För oss är det viktigt att bidra till en klubb som vi tycker är i linje med våra värderingar, säger Magnus Nilsson från Portabla Media. Glasgow City har valt att inte spela andrafiol i skuggan av ett lag för män, utan man har tagit saken i egna händer. Och har också visat att i man efter en relativt kort period kan uppnå stora resultat. På sätt och vis är det ungefär samma sak som att arbeta med digital strategi.

– Dessutom är det särskilt roligt att sponsra en framstående spelare som har haft en karriär i Allsvenskan. Vi är mycket stolta över att kunna vara en liten del av Hayley Lauder fortsatta framgång.

Hayley Lauder spelade 2012-2014 i Mallbacken respektive Vittsjö i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 4 =