Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Portabla Media förnyar stödet till Hayley Lauder i Glasgow City

Senast uppdaterat den 19 juli 2020

Portabla Media är stolta över att vara sponsor för Hayley Lauder, fotbollsspelare i Glasgow City FC och skotska landslaget.

Hayley Lauder spelar för toppklubben Glasgow City FC i Scottish Women’s Premier League och i skotska landslaget i fotboll. Glasgow City har länge dominerat den skotska klubbfotbollen och har vunnit högsta serien 13 år i rad. Klubben är också ett återkommande inslag i UEFA Women’s Champions League, där klubben nått kvartsfinal två gånger.

Vi är glada över att kunna stötta Hayley Lauder och hennes framgångar med Glasgow City. Glasgow City har visat vägen genom att inte stå i skuggan av herrfotbollen, utan ta saken i egna i händer. Vi känner ett släktskap med klubbens värderingar, att du kan nå långt genom att utveckla det du själv har.

Hayley Lauder spelade under åren 2012-2014 i den svenska högstaligan, Damallsvenskan, och representerade Mallbacken respektive Vittsjö.

Nästkommande utmaning för Hayley Lauder och hennes lag är kvartsfinalen i UEFA Women’s Champions League den 21 augusti 2020, då Glasgow City FC möter tyska mästarlaget Wolfsburg på El Estadio Municipal de Anoeta i den spanska staden San Sebastián.

Foto

Bilden på Hayley Lauder är tagen av Andrew Buist.

Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 15 =